Aanslag Kabul

Daarbij zijn zeker dertien mensen omgekomen zeggen zowel de Taliban als Rusland. Bij een aanslag op de Universiteit van Kabul zijn zeker negentien mensen gedood zegt het Afghaanse ministerie van Binnenlandse Zaken.


Kinderen Spelen Voetbal Op Een Veld In Kabul Kinderen Spelen Voetbal Velden

Bij een aanslag op een kraamkliniek in de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn zeker dertien mensen gedood en een onbekend aantal mensen gewond geraakt.

Aanslag Kabul. Door aanslag op een restaurant in de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn vrijdagavond tot wel 21 doden gevallen. BRUSSEL ANPAFPDPA - De aanslag vlakbij de luchthaven van Kabul mag de evacuaties van mensen uit Afghanistan niet blokkeren zegt NAVO-chef Jens Stoltenberg. Door wie is nog niet bekend maar vanochtend was er dreiging uit de hoek van de Afghaanse tak van terreurorganisatie IS.

Aanslag op Universiteit van Kabul zeker negentien doden. Het dodental van de aanslag bij het vliegveld van Kabul ligt waarschijnlijk een stuk hoger da aanvankelijk werd gemeld. In de Afghaanse hoofdstad Kabul is een zware bom ontploft.

Bij een aanslag op een universiteit in de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn maandag zeker negentien mensen gedood. Haal onze familieleden naar. Bij het vliegveld van Kabul hebben dicht bij elkaar twee explosies plaatsgevonden.

Daarbij zijn zeker 72 doden gevallen onder wie 13 Amerikaanse militairen. De aanslag werd woensdag tijdens de ochtendspits gepleegd met een autobom in de ambassadewijk van de stad. Hulp na aanslag in Kabul Afgelopen mei werd Kabul opgeschrikt door een grote aanslag op een meisjesschool waarbij 90 leerlingen omkwamen.

Dat gebeurde een paar uur voor de officiële overdracht van de strijd tegen de Taliban. KABULDEN HAAG - Bij een aanslag op een bus vande internationale veiligheidsmacht ISAF in de Afghaanse hoofdstadKabul zijn zaterdagmorgen vier Duitse militairen om het levengekomen. Veiligheidstroepen hebben tijdens een uren.

Onder de doden zijn 13 buitenlanders. Plusteken te mei dit klas vonden 85 wichten den dood waarna hun schoolgebouw worden aangevallen te Kabul. Er zijn berichten dat onder de slachtoffers ook buitenlanders en.

Elektrische automaker Rivian wil 80 miljard beurswaarde 1858. 22 personen raakten gewond. Bij een zware bomexplosie in het centrum van de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn zeker 80 doden gevallen en 350 mensen gewond geraakt.

Zestien moeders plus hun pasgeboren zuigelings. Die zou vooral bestaan uit voormalige leden van de. Er waren explosies en er werd geschoten.

Op het vliegveld van Kabul is een aanslag gepleegd. Het aantal doden zou rond de 170 liggen melden Amerikaanse media op basis. Mogelijk 170 Afghanen omgekomen door aanslag Kabul 200 gewonden 1858.

De explosie was heel krachtig IS maakte in januari 2015 bekend dat er een Afghaanse tak operatief was. Nieuws Tientallen doden onder wie dertien Amerikaanse militairen in Kabul IS eist aanslag op Bij twee zelfmoordaanslagen vlak bij het vliegveld van de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn donderdag tientallen doden onder wie dertien Amerikaanse militairen en vele gewonden gevallen. Onder de slachtoffers zijn vermoedelijk dertien buitenlanders.

De aanslag op de kraamkliniek in hoofdstad Kabul is tot dusver een van de bloedigste dit jaar in Afghanistan. 18-01-2014Het dodental van een aanslag op een Libanees restaurant in de Afghaanse hoofdstad Kabul is opgelopen tot 21. At least 13 people have been killed and an unknown number injured in an attack on a maternity hospital in the Afghan capital Kabul.

Vorig klas pleegden zij eentje aanslag op den kraamafdeling van eentje ziekenhuis te Kabul. IS-K kiest voordat burgerdoelen plus drukke plekken. In de buurt van het vliegveld van de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn twee grote explosies geweest.

Bij de aanslag op de internationale luchthaven van de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn ook 28 leden van de Taliban om het leven gekomen vertelde een functionaris van de radicale beweging aan. Hij noemde het bloedbad een. Ooggetuige aanslag bij vliegveld Kabul.

Dubbele aanslag eist zeker 13 levens. Nog eens 140 mensen zouden gewond zijn.


Pin On Afghan


Pin Op Afghanistan


Pin On Afghanistan


Pin On Afghanistan


Pin On The Beautiful Afghanistan


Pin On Moment


Pin On Kabul


Pin On Favorite Places And Spaces


Kabul Sunlight On The Mountains Afghan Images Social Net Work سی افغانستان شبکه اج Afghanistan Culture World Most Beautiful Place Travel Around The World


Pin Op Vrede Veiligheid


Pin On Places Afghanistan


Pin On Religie Geloof Godsdienst Wereldgodsdiensten


Pin By Joe On Most Beautiful Wallpapers Afghan Wedding Afghanistan Afghan Songs


Een Afghaanse Jongen Loopt Op Straat Met Ballonnen In Kabul Fotograf Fotografcilik Balon


Pin By Husa Nassery On Scenery Mysterious Places Landscape Around The Worlds


Pin By Con R On Photos Pictures Of The Week Afghanistan Balloons


Pin On Travel To Afghanistan


Door Een Zelfmoordaanslag Met Een Explosief In Een Trouwzaal In De Afghaanse Hoofdstad Kabul Zijn Zaterdag 63 Doden En 182 Gewo Trouwzalen Huwelijksfeest Vrouw


Pin De Reis Om De Wereld En Afghanistan Paisajes Castillos Monumentos

Subscribe to receive free email updates: